Wat zijn de systeem eisen voor The Adventures of TinTin - The secret of the unicorn?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor The Adventures of TinTin - The secret of the unicorn?

ANTWOORD:

Om dit spel naar behoren te kunnen spelen, moet u voldoen aan de minimale systeem eisen:

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows XP (32/64 bits), Windows Vista (32/64 bits), Windows 7 (32/64 bits)
Processor: Intel Core Duo 2.2GHz of AMD Athlon 64x2 2.2Ghz
RAM: 2GB Win XP / 3GB Win Vista & 7
Video Kaart: GeForce 8800 of ATI (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 10 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers

Aanbevolen Systeem Vereisten
Processor: Intel Core i7 920 3Ghz of AMD of 4 CPUs
Video Kaart: NVIDIA 9xxx, ATI 58xx (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele 5.1 geluidskaart met de nieuwste drivers
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
ATI RADEON  HD 4670, Radeon 4870x2, Mobility Radeon HD550v, Mobility Radeon HD1670
NVIDIA GeForce 8600GT, Geforce GTS250, Geforce GTX280, Geforce 8800GTX, Geforce 8600GTS, Geforce 9800GX2, Geforce 9400MG, Quadro NVS 320M, Quadro NVS 3100M

Let Op: Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.

UPLAY PC:
Dit spel heeft een eenmalige online activatie via Uplay PC.
Maak een nieuw Ubisoft account aan via Uplay PC of Uplay.com of log in met uw bestaande account om de Unieke code dat bij uw spel komt te verbinden aan uw account.

Nadat u het spel eenmalig online heeft gestart zou u zowel online als offline kunnen spelen. Niet alle spel opties zullen beschikbaar zijn in de offline modus.