Wat zijn de systeem eisen voor Anno 2070?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor Anno 2070?

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows® XP SP3 / Windows Vista® SP2 /Windows 7® SP1
Processor: Intel Core®2 Duo E4400 @ 2.0 Ghz of AMD Athlon64 X2 3800+ @ 2.0GHZ
RAM: 2 GB
Video Kaart: Radeon HD2600XT of GeForce 8800GT (512MB VRAM) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 5 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis

Aanbevolen Systeem Vereisten
Processor: Intel Core®2 Duo E6700 @ 2.6 GHz of AMD Athlon64 X2 6000+ @ 3.0Ghz of beter
Video Kaart: Radeon HD5770 of GeForce GTX460 (512MB VRAM) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: 5.1 geluidskaart met de nieuwste drivers
Peripherals: Toetsenbord, Muis

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
AMD® Radeon® HD2600XT of beter /3000/4000/5000/6000 desktop series
nVidia GeForce® 8800GT of beter /9/GT200/GT400/GT500 desktop series

Let Op: Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.

UPLAY PC:
Dit spel heeft een eenmalige online activatie via Uplay PC.
Maak een nieuw Ubisoft account aan via Uplay PC of https://account.ubisoft.com of log in met uw bestaande account om de Unieke code dat bij uw spel komt te verbinden aan uw account.

Nadat u het spel eenmalig online heeft gestart zou u zowel online als offline kunnen spelen. Niet alle spel opties zullen beschikbaar zijn in de offline modus.