Grafische problemen met missende of witte Graphics

VRAAG:

Ik stuit op ontbrekende / wit graphics bij het spelen van het spel, hoe kan ik dit verhelpen?

ANTWOORD:

- Zorg ervoor dat uw systeem voldoet aan de minimale vereisten spelen. Het spel is grafisch veeleisender dan de vorige Anno titels en het is van vitaal belang dat uw systeem voldoet aan deze eisen.

Anno 2070 Minimale Systeem eisen

- Het is raadzaam dat u de nieuwste stuurprogramma's voor uw grafische kaart gebruikt.
U kunt de laatste stuurprogramma’s gebruik dan de onderstaande links te zorgen dat u de meest recente.

NVIDIA
AMD

Let op: Als u niet weet welke drivers te installeren kunt u gebruik maken van de Autodetectie optie op de bovenstaande pagina's.

- Probeer alternatieve grafische instellingen
Probeer uw video-instellingen te verlagen om te zien of dit uw grafische problemen oplost. Om dit te doen kiest u Opties in het hoofdmenu (het kleine tandwiel aan de bovenkant van het scherm) en verlaag vervolgens de grafische kwaliteit..

- Probeer het spel te starten in venstermodus .
In het spel’s hoofdmenu , kiest u ‘Opties’ (het kleine tandwiel aan de bovenkant van het scherm) en vervolgens zet u uw Scherm op Window mode.

Als u niet in staat om in het hoofdmenu dit te veranderen, moet u een wijziging in uw configuratiebestand doorvoeren, om dit te doen moet u eerst het bestand zoeken.
Voor Windows Vista / 7 Ga naar:
 C: \ Users \ <username> \ AppData \ Roaming \ Ubisoft \ ANNO 2070 \ Config
Voor Windows XP gaat u naar:
 C: \ Documents and Settings \ <gebruikersnaam> \ Application Data \ Ubisoft \ ANNO 2070 \ Config

Open de ‘Engine’ configuratiebestand, met Kladblok. Eenmaal geopend zoek de tekst <ScreenFormat></ScreenFormat>. Per default zou dit moeten ingesteld zijn op 0 voor volledig scherm. Wijzigt u dit in 1 voor Windowed modus en sla vervolgens het document op.