Wat zijn de systeem eisen voor Cloudy With a Chance of Meatballs?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor Cloudy With a Chance of Meatballs?

ANTWOORD:

Om dit spel naar behoren te kunnen spelen, moet u voldoen aan de minimale systeem eisen:

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows XP (SP3) of Windows Vista (SP1) (alleen 32-bit)
Processor: 2.0 Ghz Intel Pentium 4 of AMD Athlon XP of beter (2.8 GHz of beter aanbevolen)
RAM: 512 GB Windows XP / 1 GB Windows Vista (1 GB / 2 GB aanbevolen)
Video Kaart: 64 MB DirectX 9.0c–compliant video kaart met Shader Model 2.0 of hoger (128 MB, Shader 3.0 aanbevolen) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Hard Schijf: 3.5 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
NVIDIA GeForce FX / 6 / 7 / 8 / 9 / 200 series
ATI RADEON 9000 / X100 / X1000/ HD2000 / HD3000 / HD4000 series