Problemen synchroniseren met opgeslagen bestanden in Assassin's Creed : Revelations

VRAAG:

Wat kan ik doen als mijn opslag niet synchroniseert na het downloaden van een Assassin's Creed : Revelations DLC?

ANTWOORD:

Wanneer je een Assassin's Creed : Revelations DLC downloadt en installeert, zijn de opgeslagen gegevens met elkaar verbonden.

Als dit problemen heeft veroorzaakt met het synchroniseren van uw opslagbestanden:

• Open jouw Xbox dashboard .
• Selecteer Instellingen .
• Kies Systeem en vervolgens Opslag .
• Selecteer jouw opslagapparaat in de lijst.
• Zoek en selecteer Assassin's Creed : Revelations .
• Selecteer de DLC.
• Druk op Verwijderen om de DLC van jouw harde schijf te verwijderen.
• Keer terug naar jouw Opslagmenu .
Wis de cache van de harde schijf .
Download de DLC opnieuw.

Als je nog andere vragen hebt, neem dan contact met ons op .