Patch links en info voor Rayman Origins

VRAAG:

Waar vind ik de nieuwste patch voor Rayman Origins voor de PC?

ANTWOORD:

Let op: Installeer enkel de patches als de automatische update mislukt. Als u niet zeker weet of de update is geïnstalleerd, controleert u het versienummer weergegeven in de rechterbenedenhoek van het hoofdmenu van de game.

Tenzij anders vermeld, is het niet noodzakelijk om alle updates te installeren, en wordt alleen de laatste update vereist. Deze updates zijn bedoeld voor de retailversies van het spel, als je een digitale download hebt. dient u contact op te nemen met de download provider voor meer informatie over updates.

23 Mei, 2012
Patch 1.02 23MB

• Fixed bug waar het drukken op op en neer, de character niet doet bewegen
  • Support toegevoegd voor D-pad diagonals

11 April, 2012
Patch 1.01 23MB

• PC gamepad control kan gebruikt worden in alle menus
  • ALT+F4 kan gebruikt worden op het spel snel af te sluiten
  • Bug fixed wanneer de game niet meer reageert in sommige omstandigheden

U kunt zich abonneren op dit artikel voor nieuws over toekomstige updates