Terugkoppeling probleem bij het spelen van Rocksmith

VRAAG:

Als Rocksmith speel, kan ik audio feedback (Larsen effect) horen en dat is storend. Wat moet ik doen?

ANTWOORD:

De audio feedback / Larsen effect kan worden veroorzaakt wanneer de inputvolume van de microfoon te hoog is.
Om de feedback "uit te schakelen", volg dan de onderstaande stappen:

1. Ga naar het hoofdmenu van het spel door te drukken op de knop "Start".
2. Scroll door de pictogrammen en selecteer "Opties".
3. Kies "Audio en Video Instellingen"
4. Scroll door de pictogrammen totdat je op "Microfoon Volume" komt
5. Selecteer het en breng het volume tot nul.
6. Druk om te bevestigen en druk op de juiste 'Terug'knop totdat je weer op het hoofdmenu bent.

Rocksmith zal nu automatisch de nieuwe instellingen opslaan, zodat u kan spelen zonder enige feedback effect.