Systeemvereisten voor Far Cry 3

VRAAG:

Wat zijn de systeemvereisten voor Far Cry 3 ?

ANTWOORD:

Minimale vereisten
Besturingssysteem: Windows 7 (met SP1) of Windows 8
Processor: Intel Core 2 Duo E6700 @ 2,6 GHz of beter, AMD Athlon 64 X2 6000+ @ 3,0 Ghz of beter
Geheugen: 4 GB
Video: 512 MB DirectX 9.0c-compatibele kaart met Shader Model 3.0 of hoger / NVidia 8800 of beter, AMD HD 2900 of beter
Geluid: DirectX 9.0c-compatibele geluidskaart met de nieuwste stuurprogramma's
DirectX: 9.0c
Opslagruimte: 15 GB
Randapparatuur: muis, toetsenbord, gamepad optioneel
Internetverbinding: breedbandverbinding en service vereist voor de multiplayer-modus

Aanbevolen vereisten
Besturingssysteem: Windows 7 (met SP1) of Windows 8
Processor: Intel Core i3-530 @ 2,9 GHz of hoger, AMD Phenom II X2 @ 3,1 GHz of hoger
Geheugen: 4 GB
Video: 1024 MB DirectX 11.0-compatibele kaart met Shader Model 5.0 of hoger / NVidia 480 of hoger, AMD HD 5770 of hoger
Geluid: DirectX 9.0c-compatibele geluidskaart 5.1 met de nieuwste stuurprogramma's
DirectX: 9.0c
Opslagruimte: 15 GB
Randapparatuur: Xbox 360-controller voor Windows
Internetverbinding: breedbandverbinding en service vereist voor de multiplayer-modus

Ondersteunde videokaarten op het moment van uitgave
AMD Radeon HD 2900/3000/4000/5000/6000/7000 serie
NVIDIA GeForce 8800 GTX / 9/200/400/500/600 serie

Laptopmodellen van deze desktopkaarten werken mogelijk zolang hun prestaties vergelijkbaar zijn met de minimale configuratie.

Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!