Wat zijn de systeem eisen voor Might & Magic X - Legacy?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor Might & Magic X - Legacy?

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows Vista SP2, Windows 7 SP1 of Windows 8 (beide 32/64 bit versies)
Processor: Intel Core 2 Duo E7200 @2.5 GHz of AMD Athlon64 X2 3800+ @ 2.0 GHz
RAM: 4 GB
Video Kaart: nVidia GeForce 8800GT of AMD Radeon HD3870 (512MB VRAM met Shader Model 4.0) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 8 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis

Aanbevolen Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows Vista SP2, Windows 7 SP1 of Windows 8 (beide 32/64 bit versies)
Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.4 GHz of AMD Phenom x4 9600 @ 2.3 GHz
RAM: 6 GB
Video Kaart: nVidia GeForce GTX470 of AMD Radeon HD 6870 (1024 VRAM met Shader Model 5.0) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Hard Schijf: 8 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
Nvidia GeForce: 8800GTX of hoger/9/200/400/500/600/700series
ATI Radeon: HD 3870 of hoger 4000/5000/6000/7000/8000 series

Let Op: Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.

UPLAY PC:
Dit spel heeft een eenmalige online activatie via Uplay PC.
Maak een nieuw Ubisoft account aan via Uplay PC of Uplay.com of log in met uw bestaande account om de Unieke code dat bij uw spel komt te verbinden aan uw account.

Nadat u het spel eenmalig online heeft gestart zou u zowel online als offline kunnen spelen. Niet alle spel opties zullen beschikbaar zijn in de offline modus.