Systeem eisen voor Assassin's Creed IV Black Flag

VRAAG:

Wat zijn de minimale systeem eisen voor Assassin's Creed IV: Black Flag?

ANTWOORD:

Om dit spel naar behoren te kunnen spelen, moet u voldoen aan de minimale systeem eisen:

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows Vista SP2 of Windows 7 SP1 of Windows 8 (beide 32 en 64bit versies)
Processor: Intel Core2Quad Q8400 @ 2.6 GHz of AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHz
RAM: 2 GB
Video Kaart: Nvidia Geforce GTX 260 of AMD Radeon HD 4870 (512MB VRAM met Shader Model 4.0 of hoger) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 30 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers
Multiplayer: 256 kbps of sneller broadband connectie

Aanbevolen Vereisten
Ondersteunde OS: Windows Vista SP2 of Windows 7 SP1 of Windows 8 (beide 32 en 64bit versies)
Processor: Intel Core i5 2400S @ 2.5 GHz of AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHz of beter
RAM: 4 GB
Video Kaart: Nvidia GeForce GTX 470 of AMD Radeon HD 5850 (1024MB VRAM met Shader Model 4.0 of hoger) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Hard Schijf: 30 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers
Multiplayer: 256 kbps of sneller broadband connectie

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
Nvidia GeForce GTX260 of beter, GT400, GT500, GT600, GT700 series
AMD Radeon HD4870 of beter, HD5000, HD6000, HD7000 series