Wat zijn de systeem eisen voor Assassin's Creed Liberation HD?

VRAAG:

Wat zijn de minimale systeem eisen voor Assassin's Creed Liberation HD?

ANTWOORD:

Houd er rekening mee dat dit de systeemvereisten zijn voor de oorspronkelijke release. Raadpleeg ons toegewijde artikel om erachter te komen welke configuraties worden aanbevolen voor het uitvoeren van de ge-Remasterde versie van het spel.

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows Vista SP2, Windows 7 SP1 of Windows 8 / 8.1
Processor: Intel Core i3 2105 @3.1 GHz of AMD Phenom X4 955 @ 3.2 GHz
RAM: 2 GB
Video Kaart: Nvidia GeForce GTX 660 (2 GB) of AMD Radeon R9 285 (2GB) (Shader Model 4.0 of hoger)
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 3.5 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Windows compatible toetsenbord en muis, controller

Aanbevolen Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows Vista SP2, Windows 7 SP1 of Windows 8 / 8.1
Processor: Intel Core i5 2400S @ 2.5 GHz of AMD FX 4100 @ 3.6 GHz
RAM: 4 GB
Video Kaart: Nvidia GeForce GTX 570 of AMD Radeon HD7870 (Shader Model 5.0 of hoger)
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Hard Schijf: 3.5 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Windows compatible toetsenbord en muis, controller

Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
NVIDIA GeForce 8800GT of beter
GeForce 9 of beter
GeForce GTX200 series of beter
GeForce GT400 series of beter
GeForce GT500 series of beter
GeForce GT600 series of beter
GeForce GT700 series of beter

AMD Radeon HD4870 of beter,
Radeon HD5000 series of beter
Radeon HD6000 series of beter
Radeon HD7000 of beter
Radeon R7/R9 series of beter

Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, zolang hun prestaties op één lijn liggen met de minimale configuratie.