Wat zijn de systeem eisen voor Watch Dogs?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor Watch Dogs?

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows Vista® (SP2) x64 / Windows® 7 (SP1) x64 / Windows® 8 x64 (alleen 64bit versies)
Processor: 2.66 GHz Intel® Core™2 Quad Q8400 of 3.0 GHz AMD Phenom™ II X4 940
RAM: 6 GB
Video Kaart: 1024 VRAM DirectX 11 met Shader Model 5.0 of hoger (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX 9 compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 25 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers

Aanbevolen Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows Vista® (SP2) x64 / Windows® 7 (SP1) x64 / Windows® 8 x64 (alleen 64bit versies)
Processor: 3.5 GHz Intel® Core™ i7-3770 of 4.0 GHz AMD FX™-8350 of beter
RAM: 8 GB
Video Kaart:  2048 VRAM DirectX 11 met Shader Model 5.0 of hoger (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX 9 compatibele 5.1 geluidskaart met de nieuwste drivers
Hard Schijf: 25 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
AMD Radeon™ HD 5850 / 6000 / 7000 / R7 / R9 series,
NVIDIA® GeForce® GTX 460 / 500 / 600 / 700 series,
Intel® Iris™ Pro HD 5200

Let Op: Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.

UPLAY PC:
Dit spel heeft een eenmalige online activatie via Uplay PC.
Maak een nieuw Ubisoft account aan via Uplay PC of Uplay.com of log in met uw bestaande account om de Unieke code dat bij uw spel komt te verbinden aan uw account.

Nadat u het spel eenmalig online heeft gestart zou u zowel online als offline kunnen spelen. Niet alle spel opties zullen beschikbaar zijn in de offline modus.