Systeemvereisten voor Valiant Hearts

VRAAG:

Wat zijn de systeemvereisten voor Valiant Hearts op pc?

ANTWOORD:

Dit Ubisoft support artikel is vertaald voor uw gemak met behulp van de vertaalsoftware aangedreven door Google Translate. Redelijke inspanningen zijn geleverd om een ​​nauwkeurige vertaling te verstrekken. Echter geen geautomatiseerde vertaling is perfect, noch is het de bedoeling om menselijke vertalers te vervangen.
Eventuele afwijkingen of verschillen in de vertaling zijn niet bindend en hebben geen juridische gevolgen voor de naleving en handhaving. Indien er vragen zijn met betrekking tot de juistheid van de informatie in de vertaalde website, verwijzen wij u naar de Engels versie van de website, die de officiële versie is.
Minimale vereisten
Besturingssysteem Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) of Windows 8 (32- of 64-bits versie)
Processor Intel Pentium IV 630 @ 3,0 GHz of AMD Athlon64 3000 + @ 1,8 GHz
RAM   2 GB of meer voor Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8
Videokaart NVIDIA GeForce 8800 GT of AMD Radeon HD2900 XT (512 MB VRAM)
DirectX DirectX juni 2010 Herdistribueerbaar
Dvd-rom-station 4x dvd-rom
Geluidskaart DirectX-compatibele geluidskaart met de nieuwste stuurprogramma's
Ruimte op harde schijf 2 GB
Ondersteunde randapparatuur Windows-compatibel toetsenbord en muis of Microsoft Xbox 360-controllers

Aanbevolen vereisten
Besturingssysteem Windows XP (SP3) of Windows Vista (SP2) of Windows 7 (SP1) of Windows 8 (beide 32 / 64bit-versies)
Processor Intel Core 2 Duo E4400 @ 2,0 GHz of AMD Athlon64 X2 3800+ @ 2 GHz
RAM 2GB of meer voor Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8
Videokaart NVIDIA GeForce 9600GT of hoger, AMD Radeon HD3850 of hoger (512 MB VRAM met Shader Model 4.0)
DirectX DirectX juni 2010 Herdistribueerbaar
Dvd-rom-station 4x dvd-rom
Geluidskaart DirectX-compatibele geluidskaart met de nieuwste stuurprogramma's
Ruimte op harde schijf 2 GB
Ondersteunde randapparatuur Windows-compatibel toetsenbord en muis of Microsoft Xbox 360-controllers

Ondersteunde videokaarten op het moment van uitgave:

• NVIDIA GeForce 8800 GT
• AMD Radeon HD2900 XT (512 MB VRAM)

Laptopmodellen van deze desktopkaarten werken mogelijk zolang hun prestaties vergelijkbaar zijn met de minimale configuratie.

Laat het ons weten als je vragen hebt!

DEZE DIENST KAN GOOGLE TRANSLATE VERTALINGEN BEVATTEN. GOOGLE VERWERPT ALLE GARANTIES MET BETREKKING TOT DE VERTALINGEN, EXPLICIET OF IMPLICIET, INCLUSIEF GARANTIES BETREFFENDE NAUWKEURIGHEID, BETROUWBAARHEID EN ALLE IMPLICIETE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID, GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL EN NIET INBREUKBAARHEID.