Systeemvereisten voor Valiant Hearts

VRAAG:

Wat zijn de systeemvereisten voor Valiant Hearts op pc?

ANTWOORD:

Minimale vereisten
Besturingssysteem Windows 7 (SP1) of Windows 8 (32 of 64 bit versie)
Processor Intel Pentium IV 630 @ 3.0 GHz of AMD Athlon64 3000 + @ 1.8 GHz
RAM   2 GB
Videokaart NVIDIA GeForce 8800 GT of AMD Radeon HD2900 XT (512 MB VRAM)
DirectX DirectX juni 2010 Herdistribueerbaar
Dvd-rom-station 4x dvd-rom
Geluidskaart DirectX-compatibele geluidskaart met de nieuwste stuurprogramma's
Ruimte op harde schijf 2 GB
Ondersteunde randapparatuur Windows-compatibel toetsenbord en muis of Microsoft Xbox 360-controllers

Aanbevolen vereisten
Besturingssysteem Windows 7 (SP1) of Windows 8 (beide 32 / 64bit-versies)
Processor Intel Core 2 Duo E4400 @ 2,0 GHz of AMD Athlon64 X2 3800+ @ 2 GHz
RAM 2 GB
Videokaart NVIDIA GeForce 9600GT of hoger, AMD Radeon HD3850 of hoger (512 MB VRAM met Shader Model 4.0)
DirectX DirectX juni 2010 Herdistribueerbaar
Dvd-rom-station 4x dvd-rom
Geluidskaart DirectX-compatibele geluidskaart met de nieuwste stuurprogramma's
Ruimte op harde schijf 2 GB
Ondersteunde randapparatuur Windows-compatibel toetsenbord en muis of Microsoft Xbox 360-controllers

Ondersteunde videokaarten op het moment van uitgave:

• NVIDIA GeForce 8800 GT
• AMD Radeon HD2900 XT (512 MB VRAM)

Laptopmodellen van deze desktopkaarten werken mogelijk zolang hun prestaties vergelijkbaar zijn met de minimale configuratie.