Wat zijn de systeem eisen voor Far Cry 4?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor Far Cry 4?

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 8.1 (alleen 64bit versies)
Processor: Intel Core i5-750 @ 2.6 GHz of AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz of beter
RAM: 4 GB
Video Kaart: nVidia GeForce GTX 460 of AMD Radeon HD5850 (1 GB VRAM) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX DirectX 9.0c compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 30 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers

Aanbevolen Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 8, Windows 8.1 (alleen 64bit versies)
Processor: Intel Core i5-2400S @ 2.5 GHz of AMD FX-8350 @ 4.0 GHz of beter
RAM: 8 GB
Video Kaart: NVIDIA GeForce GTX 680 of AMD Radeon R9 290X (2 GB VRAM) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX 9.0c compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Hard Schijf: 30 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
NVIDIA GeForce GTX 460 of beter, GeForce GTX 500, GTX 600, GTX 700 series
AMD Radeon HD5850 of beter, Radeon HD6000, HD7000, R7 200, R9 200 series

Let Op: Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.

UPLAY PC:
Dit spel heeft een eenmalige online activatie via Uplay PC.
Maak een nieuw Ubisoft account aan via Uplay PC of Uplay.com of log in met uw bestaande account om de Unieke code dat bij uw spel komt te verbinden aan uw account.

Nadat u het spel eenmalig online heeft gestart zou u zowel online als offline kunnen spelen. Niet alle spel opties zullen beschikbaar zijn in de offline modus.