Automatische vernieuwingssysteem voor het Just Dance Unlimited abonnement

VRAAG:

Als ik een Just Dance Unlimited abonnement koop, wordt het abonnement dan automatisch verlengd als het afloopt of moet ik een nieuw abonnement kopen?

ANTWOORD:

Als je een Just Dance Unlimited abonnement op Xbox One, Wii U of Nintendo Switch koopt, is een optie voor automatische verlenging niet beschikbaar. Zodra het abonnement eindigt, moet je een nieuw abonnement aanschaffen om de toegang tot de Just Dance Unlimited inhoud te herstellen.

Als je een abonnement van Just Dance Unlimited op de PS4 koopt, wordt de automatische verlenging standaard geactiveerd. Als je dit wilt uitschakelen, navigeer je naar het volgende:

[Instellingen]> [Accountbeheer]> [Accountinformatie]> [Lijst met services]

Zoek jouw Just Dance titel uit de lijst en selecteer vervolgens het abonnement dat je hebt gekocht. Selecteer Annuleren Automatische verlenging om de automatische verlengingsfunctie uit te schakelen.

Als je je later bedenkt en besluit dat je het opnieuw wilt inschakelen, kun je terug naar hetzelfde scherm gaan en de knop Automatische verlenging annuleren zegt nu Herstart automatische verlenging. Selecteer Herstart automatische verlenging en je bent helemaal klaar! (

Houd er alsjeblieft rekening mee: een abonnement van 1 jaar geen optie heeft om automatisch te verlengen.