Korting krijgen voor aankopen in de Ubisoft Store

VRAAG:

Hoe kan ik korting krijgen in de Ubisoft Store?

ANTWOORD:

Wanneer je bent ingelogd op jouw Ubisoft-account in de Ubisoft Store , zie je jouw Club Units-saldo in de rechterbovenhoek.

Door met je muis over de balans te bewegen, zie je een pop-up met korte beschrijvingen hoe je ze kunt gebruiken om 20% korting te krijgen !

Om de korting toe te passen :

• Voeg jouw producten toe aan de winkelwagen.
• Selecteer Bekijk winkelwagen in de pop-up of klik op het winkelwagenpictogram naast je avatar.
• Klik op Korting krijgen in het clubvak aan de rechterkant.
Houd er rekening mee dat het vak alleen verschijnt als je ten minste 100 Club Units en als alle artikelen in jouw winkelwagen in aanmerking komen.

Get discount section of the checkout

• Bekijk de voorwaarden van het aanbod en vink het vakje aan.
• Klik nu op Redem 100 U.

Apply discount

Jouw korting wordt nu toegepast!

Houd er rekening mee dat als je ervoor kiest om jouw bestelling niet af te ronden, de kortingscode op jouw account wordt opgeslagen. Je kunt het aan jouw volgende bestelling toevoegen door op Toepassen te klikken!

Je kunt ook 100 Club Units omwisselen voor een kortingscode op de Club-website .

Houd er rekening mee dat er aanvullende beperkingen van toepassing zijn .

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op !