Jouw account beveiligen met authenticatie in twee stappen (mobiele app)

VRAAG:

Hoe kan ik authenticatie in twee stappen inschakelen op mijn mobiele apparaat?

ANTWOORD:

Authenticatie in twee stappen inschakelen op jouw smartphone of tablet:

• Navigeer naar de pagina Beveiliging .
• Klik op Activeren in het gedeelte Authenticatie in twee stappen.
• Selecteer het tabblad Authenticator-app en klik op Choose.
Authenticator-app-opties

• Je wordt gevraagd om een hersteltelefoonnummer aan jouw account toe te voegen. Dit zal ook helpen om je Ubisoft-account per sms te herstellen.

• Zodra het hersteltelefoonnummer is toegevoegd, wordt er een e-mail met verdere instructies verzonden naar het adres dat momenteel aan jouw account is gekoppeld.

E-mail verzonden bij het activeren van 2FA
Google Authenticator is als voorbeeld gebruikt.

• Volg de instructies in de e-mail.
• Download een van onze ondersteunde authenticator-app voor jouw smartphone of tablet.
• Nadat je jouw apparaat heeft ingesteld, voer je de verificatiecode in die door de app is gegenereerd. Raadpleeg ons artikel over probleemoplossing als je een probleem tegenkomt.
• Zodra de functie met succes is ingesteld, krijg je zes herstelcodes te zien ; maak een screenshot van de codes of kopieer ze en bewaar ze op een veilige plaats.

2FA-herstelcodescherm
Google Authenticator is als voorbeeld gebruikt.

Als je geen toegang heeft tot een slim mobiel apparaat, kun je deze beveiligingsfunctie in plaats daarvan op jouw e-mailaccount inschakelen!

Je kunt op elk moment wijzigingen aanbrengen in de verificatiemethode of de authenticatie in twee stappen uitschakelen . Merk op dat je ook de mogelijkheid hebt om vertrouwde apparaten te beheren .

Voel je vrij om contact op te nemen als je vragen hebt.