Je activatie sleutel vinden in Uplay

VRAAG:

Wat kan ik doen als Uplay om een sleutel vraagt bij het starten van mijn game of downloadbare inhoud?

ANTWOORD:

Als je ooit tijdens je gamesessie wordt gevraagd om een activatiesleutel in te voeren, vind je de sleutel in de Uplay-applicatie.

Om de sleutel voor het hoofdspel te vinden:

• Selecteer het tabblad Games in Uplay
• Klik op de tegel van het spel
• Klik aan de linkerkant onder Spelen op Toen Sleutel
Als de game nog niet is geïnstalleerd, wordt in plaats daarvan Downloaden weergegeven.
• Je krijgt nu de sleutel te zien om het hoofdspel te activeren
Als je op Kopiëren klikt, kun je de sleutel erin plakken wanneer daarom wordt gevraagd.

.
Om extra sleutels te vinden:

• Klik op jouw accountnaam in de rechterbovenhoek van de applicatie
• Selecteer Accountinformatie in het menu
• Selecteer op de pagina Accountgegevens - Mijn spellen
• Hier zie je een lijst met de games die je in jouw account bezit
• Zoek de game die je nodig hebt en selecteer vervolgens Toon Sleutel
• Je kunt de sleutel gemakkelijk kopiëren / plakken met de weergegeven knoppen

Als je jouw sleutel niet kunt vinden, neem contact met ons op en voeg een screenshot toe van de sectie Mijn spellen zodat duidelijk is dat er geen sleutel wordt weergegeven.