NCIS Hidden Crimes: In-App Aankopen FAQ

VRAAG:

In-App aankopen Veelgestelde vragen:

ANTWOORD:

Let op: Het is belangrijk dat u uw account login informatie beschermt om uw account te beschermen tegen onverwachte aankopen. Als u zich zorgen maakt over Mobile In-App aankopen, Weet dan dat u een wachtwoord kan aanmaken om de toegang tot uw apparaat te controleren of ze uit het volledig instellingenmenu van uw apparaat te weren.

Hoe toegang te  krijgen tot de WINKEL.
U kunt naar de resourcewinkel gaan door te tikken op een van de '+' (plus) knoppen op de Resource Bar aan de bovenkant van het scherm. De Avatar Shop kan worden benaderd door te tikken op de Avatar afbeelding aan de bovenkant van het scherm.

Hoe meer ENERGIE te kopen
U kunt Energy items kopen bv; Koffie, Donut, Caf-POW en energie Packs uit de Resource Shop met behulp van in-game Cash.

Hoe MUNTEN te kopen
U kunt meer munten uit de Resource Shop kopen door het maken van een In-App aankoop (IAP).

Hoe GELD te kopen
U kunt meer geld kopen uit de Resource Shop door het maken van een In-App aankoop (IAP).

Hoe MISSION ORDERS te kopen
U kunt meer Mission Orders kopen uit de Resource Shop met behulp van in-game Cash.

Hoe POWER-UPS te kopen
U kunt meer Power-ups kopen uit de Resource Shop met behulp van in-game Cash. Met uitzondering van de Hint Power-up, worden de andere power-ups ontgrendeld als je een level stijgt.
Als alternatief kunt u de Power-up Resource Shop bekijken vanuit Power-up knop op het Partner scherm en de Power-up-interface weergegeven in de Hidden Object scene, maar alleen als je een Power-up niet meer hebt:
- Tik op de '+' (plus) op het Power-up pictogram van de Resource Shop.

Hoe een AVATAR te kopen
U kunt Avatars kopen uit de Avatar Shop met behulp van munten. Sommige Avatars kunnen alleen worden aangeschaft met in-game Cash. Meer Avatars worden ontgrendeld wanneer je een level stijgt . U kunt ook het geslacht veranderen zonder extra kosten.

Ik maakte een aankoop, maar het kwam nooit door. Wat kan ik doen?
Voor problemen met een aankoop,volg deze handige stap: Ga naar het scherm Instellingen (u kunt deze openen vanuit het kaartscherm) en tik op de knop 'aankoop herstellen' op het rechter paneel. Uw aankoop moet nu worden hersteld. Als u nog steeds problemen hebt neem dan contact op met onze ondersteuning via het scherm Instellingen en maak een ticket aan zodat ons ondersteuningsteam u verder kan helpen.

Hoe kan ik mijn Facebook verbinden met mijn account?
Het titelscherm aan het begin van het spel is de beste manier om te verbinden. Druk gewoon op de knop Facebook Connect en voer uw Facebook-account gegevens in. U kunt ook verbinden door te tikken op een van de sociale knoppen met het Facebook-pictogram.

Als ik een verbinding met Facebook maak, zal u mijn vrienden spammen?
Wij zijn niet "dat" soort sociaal spel. Wij zullen u vragen of u uw prestaties wil delen en als je wilt wat automatische berichten te maken. In ieder geval kan je keuzes later worden gewijzigd.

Waarom zou ik mijn vrienden uitnodigen om het spel te spelen?
Ongelooflijke extraatjes zoals gratis energie, om NCIS Agenten te ontgrendelen en de uitdaging van het verslaan van hun score.