NCIS: Hidden Crimes - Troubleshooting Steps FAQ

VRAAG:

NCIS: Hidden Crimes - Hulpverlenende stappen / FAQ

Het spel doet raar (bv. laadt niet, loopt traag, crashes, etc.) Wat moet ik doen?
Heb ik een Facebook account nodig om het spel te spelen?
Ik kan geen verbinding maken met Facebook. Wat kan ik doen?
Als ik het spel verwijder en herinstalleer verlies ik dan mijn vooruitgang?
Hoe zet ik de MUZIEK en / of GELUID uit in het spel?
Hoe contacteer ik jullie klantendienst??
Hoe kom ik in de INSTELLINGEN?

ANTWOORD:

Het spel doet raar (bv. laadt niet, loopt traag, crashes, etc.) Wat moet ik doen?
Als u trage prestaties of crashes ervaart in het spel, vindt u probleemoplossende stappen op de Ubisoft support website of neem contact op met ons via diezelfde website of in-game.
Als het spel niet laadt, kunt u proberen om het spel te herinstalleren.
Vergeet niet om Facebook Connect te gebruiken, zodat uw vooruitgang wordt opgeslagen! Zo hoeft u niet opnieuw van het begin te beginnen!

Heb ik een Facebook account nodig om het spel te spelen?
Nee, u hebt geen Facebook account nodig om NCIS: Hidden Crimes te spelen.
Wij raden u echter aan om uw spelaccount te verbinden met Facebook.
Wij hebben vele leuke extra's gepland die u kunt doen door samen met uw vrienden te spelen.
Tevens zorgt deze verbinding dat uw vooruitgang wordt opgeslagen en gesynchroniseerd zodat u uw vooruitgang niet verliest als u het spel opnieuw installeert!

Ik kan geen verbinding maken met Facebook. Wat kan ik doen?
Zorg ervoor dat u de app hebt toegestaan om toegang te krijgen tot uw basisgegevens.
Zorg er natuurlijk ook voor dat u een geldig facebook account hebt!

Als ik het spel verwijder en herinstalleer, verlies ik dan mijn vooruitgang?
Niet als je spel is aangesloten op Facebook, in welk geval uw voortgang wordt opgeslagen. Als u nog niet bent verbonden met Facebook, zult u alles verliezen bij het verwijderen van het spel. Hoe zet ik de MUZIEK en / of GELUID uit in het spel?
U kunt de muziek en / of geluidseffecten uitzetten in de instellingen en te klikken op de Muziek en geluidknop(pen) en hen over te schakelen naar UIT.

Hoe contacteer ik jullie klantendienst?
Bekijk eerst de inhoud van deze pagina (Veelgestelde vragen / FAQs) voor uw vraag en zijn antwoord.
Als u hier uw antwoord niet vindt, heeft u 3 opties.
-Bekijk onze hulpverlenende stappen op de Ubisoft support website, we hebben misschien al een oplossing voor uw probleem.
-Bekijk onze Facebook Fanpagina, 'NCIS: Hidden Crimes';
-Contacteer ons via ons online ondersteuningsportaal of direct via het ingame formulier die u in de instellingen van uw spel kan vinden.

Hoe kom ik in de INSTELLINGEN?
U kan in de Instellingen gaan via uw Mapscherm. De knop bevindt zich in d rechterbenedenhoek van uw Mapscherm.