NCIS: Hidden Crimes - Compatibele Apparaten & App informatie

VRAAG:

Word lid van het team van Gibbs, Abby en de andere leden van het NCIS team om moordmisdaden en spionage te onderzoeken met betrekking tot de US Navy en Marine Corps.

ANTWOORD:

NCIS: Hidden Crimes neemt je mee op de OPWINDENDE ZOEKTOCHTEN in het ontmaskeren van een geheime samenzwering.
Tijd om je eerste aanwijzing te vinden, probie!

Nu beschikbaar op de App Store en de Google Play Store

Beschikbaar in : Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Portugees, Russisch, Koreaans, Chinees(Simpl. & Trad.)

Minimum OS vereisten voor Apple apparaten is iOS 8.
Minimum OS vereisten voor Android apparaten is is 4.1.

Als u problemen ervaart met deze app, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam via de Ubisoft support website.