Systeemvereisten voor Watch Dogs 2

VRAAG:

Wat zijn de Systeemvereisten voor Watch Dogs 2?

ANTWOORD:

Minimum vereisten
Besturingssysteem: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versies alleen)
Processor: Intel Core i5-2400S @ 2.5 GHz / AMD FX 6120 @ 3.5 GHz (Let op: CPU's met minder dan 4 cores zal zeer waarschijnlijk leiden tot een zwart scherm wanneer je het spel start)
RAM: 6 GB
Videokaart: Nvidia GeForce GTX 660 (2GB) / AMD Radeon HD 7870 (2GB) of beter
Harde Schijf: 50 GB opslagruimte nodig
Geluid: DirectX ondersteunde Geluidskaart met de laatste stuurprogramma's
Randapparatuur: Windows compatiebele keyboard en muis / Microsoft Xbox One Controller / DualShock 4 Controller
Multiplayer: 256 kbps of sneller breedband connectie

Aanbevolen vereisten
 Besturingssysteem: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versies alleen)
Processor: Intel Core i5-3470 @ 3.2 GHz / AMD FX 8120 @ 3.9 GHz
RAM: 8 GB
Videokaart: Nvidia GeForce GTX 780 (3GB) / GTX 970 (4GB) / NVIDIA GeForce GTX 1060 (3GB) of beter / AMD Radeon R9 290 (4GB) of beter
Harde Schijf: 50 GB opslagruimte nodig
Geluid: DirectX ondersteunde Geluidskaart met de laatste stuurprogramma's
Randapparatuur: Windows compatiebele keyboard en muis / Microsoft Xbox One Controller / DualShock 4 Controller
Multiplayer: 256 kbps of sneller breedband connectie

Ondersteunde videokaarten op dag van release:
GeForce GTX 600 serie: GeForce GTX 660 of beter
Radeon 200 serie: Radeon R9 270 of beter

Laptopmodellen van deze desktopkaarten werken mogelijk zolang hun prestaties vergelijkbaar zijn met de minimale configuratie.

UltraTexture Pack
Voor de Ultra Textures, heb je 6 GB VRAM nodig op jouw grafische kaarten, en een minimum van 12GB Systeem RAM (16 GB aanbevolen).

Neem contact op als je nog andere vragen hebt!