Game looping na het activeren van Deep Ocean

VRAAG:

Sinds ik de Deep Ocean- add-on heb geïnstalleerd, ontvang ik een bericht dat ik het spel opnieuw moet starten. Wat kan ik doen om dit op te lossen?

ANTWOORD:

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

Als je dit bericht ontvangt wanneer je het spel start nadat je de Deep Ocean- add-on hebt geactiveerd, voer dan een volledige herinstallatie van het spel uit.

Het probleem werd veroorzaakt door een eerdere patch en is nu verholpen door de meest recente update.

Mocht je vragen hebben, of blijf je problemen ondervinden, neem dan gerust contact met ons op .