Trackmania Turbo op de HTC Vive Spelen

VRAAG:

Hoe installeer en speel ik Trackmania Turbo op de HTC Vive?

ANTWOORD:

Voor het installeren en uitvoeren van uw spel met de HTC Vive, kunt u deze eenvoudige stappen volgen:

1) Installeer Trackmania Turbo via de Uplay-client.
2) Controleer of de HTC Vive is geïnstalleerd op je computer. Je kan de client downloaden via de
officiële website.
3) Controleer of Steam VR is geïnstalleerd op je computer. Mogelijk moet je eerst de Steam-client installeren en inloggen op een Steam-account of een nieuw account aanmaken.
4) Start Trackmania Turbo via de Uplay-client en geniet van de VR-ervaring!

Mocht je problemen ervaren met deze stappen of je spel, neem dan gerust  contact met ons op!