Problemen oplossen met bijgesneden schermproblemen in Watch Dogs 2

VRAAG:

Wat kan ik doen als een deel van mijn scherm lijkt bijgesneden?

ANTWOORD:

Dit Ubisoft support artikel is vertaald voor uw gemak met behulp van de vertaalsoftware aangedreven door Google Translate. Redelijke inspanningen zijn geleverd om een ​​nauwkeurige vertaling te verstrekken. Echter geen geautomatiseerde vertaling is perfect, noch is het de bedoeling om menselijke vertalers te vervangen.
Eventuele afwijkingen of verschillen in de vertaling zijn niet bindend en hebben geen juridische gevolgen voor de naleving en handhaving. Indien er vragen zijn met betrekking tot de juistheid van de informatie in de vertaalde website, verwijzen wij u naar de Engels versie van de website, die de officiële versie is.
Je kunt een bijgesneden scherm repareren door je weergave-instellingen in de game aan te passen:

• Start het spel.
• In het hoofdmenu, alvorens naar New Game of Doorgaan, selecteer Instellingen en vervolgens weergeven.
Deze instelling is niet beschikbaar in het pauzemenu als je eenmaal bent begonnen met het spelen van het spel.
• Pas de Safe Frame- schuifregelaar aan zodat uw monitor of tv meer van het scherm kan weergeven.

PlayStation 4- gebruikers kunnen ook proberen de instellingen voor het weergavegebied of de video-uitgang te wijzigen.

Als hiermee het probleem niet is opgelost, is uw scherm mogelijk niet correct ingesteld om de game weer te geven.

De set-up is afhankelijk van het merk en model van je scherm of tv. We raden aan om het anders te proberen:

• Beeldverhoudinginstellingen.
• Schermgebiedinstellingen.
• Overscaninstellingen.

Sommige schermen hebben ook een zoomfunctie die, indien ingeschakeld, ertoe kan leiden dat het scherm wordt bijgesneden.

Als u nog andere vragen heeft, neem dan contact met ons op .
DEZE DIENST KAN GOOGLE TRANSLATE VERTALINGEN BEVATTEN. GOOGLE VERWERPT ALLE GARANTIES MET BETREKKING TOT DE VERTALINGEN, EXPLICIET OF IMPLICIET, INCLUSIEF GARANTIES BETREFFENDE NAUWKEURIGHEID, BETROUWBAARHEID EN ALLE IMPLICIETE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID, GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL EN NIET INBREUKBAARHEID.