Problemen oplossen met bijgesneden schermproblemen in Watch Dogs 2

VRAAG:

Wat kan ik doen als een deel van mijn scherm lijkt bijgesneden?

ANTWOORD:

Je kunt een bijgesneden scherm corrigeren door verschillende te proberen:

• Aspect ratio instellingen.
• Weergavegebied-instellingen.
• Overscan-instellingen.

Sommige schermen hebben ook een zoomfunctie die, indien ingeschakeld, ervoor kan zorgen dat het scherm wordt bijgesneden.

PlayStation 4-gebruikers kunnen ook proberen de instellingen van het weergavegebied of de video-uitvoer te wijzigen.

Mocht je nog andere vragen hebben, neem dan contact met ons op.