Online Multiplayer Instellingen in Watch Dogs 2

VRAAG:

Hoe kan ik de multiplayer-opties in Watch Dogs 2 in- of uitschakelen?

ANTWOORD:

Watch Dogs 2 laat u toe hoeveel van de Multiplayer u wil ervaren. en laat u toe te kiezen in welke online games mode je wil deelnemen. Om uw voorkeuren in te stellen:

- Vanuit het hoofdmenu, selecteer Instellingen> Online Voorkeuren
- In het volgende scherm, zult u in staat zijn uit meerdere opties te kiezen waarin u kunt selecteren aan welke spelmodus u wil deelnemen aan - of het doelwit van wil zijn.