Prestatieproblemen oplossen in Watch Dogs 2

VRAAG:

Wat kan ik doen om de prestaties van Watch Dogs 2 te verbeteren?

ANTWOORD:

Watch Dogs 2 is geoptimaliseerd om zo vloeiend mogelijk te werken op verschillende systemen, maar als je prestatiedalingen ervaart - bijvoorbeeld lage framerate of tijdelijk bevriezen - kunnen de volgende stappen je helpen de manier waarop je game draait te verbeteren:

Controleer of jouw pc voldoet aan de systeemvereisten voor Watch Dogs 2
Als je setup aan de minimumvereisten voldoet , raden we aan om het spel met lagere grafische instellingen uit te voeren, omdat hogere presets je systeem kunnen belasten.

Als je setup aan de aanbevolen vereisten voldoet , zal de game in de overgrote meerderheid van de gevallen soepel werken, maar voor specifieke grafische instellingen is mogelijk krachtigere hardware vereist.

Deze handleiding bevat een reeks universele stappen voor probleemoplossing die vaak problemen met het spelen van het spel oplossen.

Wijzig de grafische instellingen
Het verlagen of uitschakelen van bepaalde grafische opties, zoals de resolutie, kwaliteit of achtergrondframevergrendeling, kan de prestaties helpen verbeteren en uw FPS verhogen.

Ga naar Instellingen > Video> Kwaliteit en begin met het aanpassen van individuele instellingen!

De volgende instellingen kunnen de prestaties van je game beïnvloeden:

• Ambient occlusie
• Extra details
• Geometrie
• Schaduwen

Laat het ons weten als jouw setup voldoet aan de systeemvereisten en je nog steeds slechte prestaties ondervindt nadat je de bovenstaande stappen heeft geprobeerd.

Om ons te helpen het probleem op te lossen, voeg je DxDiag- en MSInfo- rapporten toe aan jouw zaak.