Prestatieproblemen in Watch Dogs 2

VRAAG:

Wat kan ik doen als Watch Dogs 2 niet zo soepel loopt als verwacht?

ANTWOORD:

Watch Dogs 2 is geoptimaliseerd om zo vloeiend mogelijk te werken op verschillende systemen, maar als je prestatiedalingen ervaart - bijvoorbeeld lage framerate of tijdelijk bevriezen - kunnen de volgende stappen je helpen de manier waarop je game draait te verbeteren:

Controleer of jouw pc voldoet aan de systeemvereisten voor Watch Dogs 2
Als je setup aan de minimumvereisten voldoet , raden we aan om het spel met lagere grafische instellingen te spelen, omdat hogere presets je systeem kunnen belasten.

Als je setup aan de aanbevolen vereisten voldoet , zal de game in de meeste gevallen soepel werken, maar voor specifieke grafische instellingen is mogelijk krachtigere hardware vereist.

Voltooi onze basisgids voor probleemoplossing
De gids bevat een reeks universele stappen voor probleemoplossing die vaak problemen met het uitvoeren van het spel oplossen.

Als jouw setup aan de systeemvereisten voldoet en je nog steeds slechte prestaties ervaart nadat je de bovenstaande stappen hebt geprobeerd, neem dan contact met ons op .

Om ons te helpen het probleem op te lossen, voeg je jouw DxDiag- en MSInfo- rapporten toe aan jouw zaak!