Prestatieproblemen in Watch Dogs 2

VRAAG:

Wat kan ik doen als Watch Dogs 2 niet zo soepel loopt als verwacht?

ANTWOORD:

Dit Ubisoft support artikel is vertaald voor uw gemak met behulp van de vertaalsoftware aangedreven door Google Translate. Redelijke inspanningen zijn geleverd om een ​​nauwkeurige vertaling te verstrekken. Echter geen geautomatiseerde vertaling is perfect, noch is het de bedoeling om menselijke vertalers te vervangen.
Eventuele afwijkingen of verschillen in de vertaling zijn niet bindend en hebben geen juridische gevolgen voor de naleving en handhaving. Indien er vragen zijn met betrekking tot de juistheid van de informatie in de vertaalde website, verwijzen wij u naar de Engels versie van de website, die de officiële versie is.
Watch Dogs 2 is geoptimaliseerd om zo vloeiend mogelijk te werken op verschillende systemen, maar als je prestatiedalingen ervaart - bijvoorbeeld lage framerate of tijdelijk bevriezen - kunnen de volgende stappen je helpen de manier waarop je game draait te verbeteren:

Controleer of uw pc voldoet aan de systeemvereisten voor Watch Dogs 2
Als je setup aan de minimumvereisten voldoet , raden we aan om het spel met lagere grafische instellingen te spelen, omdat hogere presets je systeem kunnen belasten.

Als je setup aan de aanbevolen vereisten voldoet , zal de game in de meeste gevallen soepel werken, maar voor specifieke grafische instellingen is mogelijk krachtigere hardware vereist.

Vul onze basisgids voor probleemoplossing in
De gids bevat een reeks universele stappen voor probleemoplossing die vaak problemen met het uitvoeren van het spel oplossen.

Als uw installatie aan de systeemvereisten voldoet en u nog steeds slechte prestaties ervaart nadat u de bovenstaande stappen heeft geprobeerd, neem dan contact met ons op .

Om ons te helpen het probleem op te lossen, voegt u DxDiag- en MSInfo- rapporten toe aan uw zaak!
DEZE DIENST KAN GOOGLE TRANSLATE VERTALINGEN BEVATTEN. GOOGLE VERWERPT ALLE GARANTIES MET BETREKKING TOT DE VERTALINGEN, EXPLICIET OF IMPLICIET, INCLUSIEF GARANTIES BETREFFENDE NAUWKEURIGHEID, BETROUWBAARHEID EN ALLE IMPLICIETE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID, GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL EN NIET INBREUKBAARHEID.