Steep Save File Locaties

VRAAG:

Waar staan de Steep savegames?

ANTWOORD:

Dit zijn de save game locaties voor Steep:

PC

Uplay: C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\[UPLAYID]\3279

Steam: C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\[UPLAYID]\3280

PlayStation 4

Op PlayStation 4, bevinden de save games zich op de PlayStation harde schijf. Ze kunnen worden gewist via de PlayStation Instellingen> Systeemopslag> Applicatie voor opgeslagen data> Opgeslagen gegevens in Systeemopslag> Verwijderen. Selecteer Steep en verwijder de savegamebestanden. Er kunnen maximaal twee save-bestanden zijn per profiel.

Xbox One

Save games bevinden zich op de Xbox harde schijf, evenals op de Microsoft-cloud. Ze kunnen worden gewist via de Xbox Dashboard en ga naar Games> Steep> Opties> Beheer spel. Selecteer het Steep savebestand verwijder het. Er is slechts één save file per profiel.

Het verwijderen van de savefiles , heeft geen invloed op de gehele multiplayer vooruitgang. De multiplayer vooruitgang (zoals leaderboard, items, geld) wordt opgeslagen op servers van Ubisoft en kunnen niet worden verwijderd door de speler.