Ondersteunde randapparatuur voor For Honor

VRAAG:

Welke controllers worden ondersteund op de PC in For Honor?

ANTWOORD:

Hier is een lijst met ondersteunde controllers die u kunt gebruiken op uw pc.

Officieel ondersteund op de PC

- Muis + toetsenbord
- Microsoft Xbox 360
- Microsoft Xbox One
- Microsoft Xbox One Elite
- Sony PS4 Controller
- Sony PS4 Pro Controller
- Steam Controller (wanneer het spel via Steam wordt opgestart)

Andere Dual Stick Controllers kunnen werken, maar ze worden niet officieel ondersteund. Zij kunnen software van derden nodig hebben om te werken. Neem contact op met de fabrikant van de controller voor hulp. Voorbeelden hiervan zijn:

- Third Party Xbox-compatibele controller
- Logitech ChillStream
- Ouya Controller
- Sony PS3-controller

Al onze tests werden uitgevoerd met behulp van alleen de nieuwste digitaal ondertekende stuurprogramma's voor zowel AMD (Crimson 16.9.1 voor HD7000-serie en hoger, en 15.7.1 voor de HD6000 serie) en Nvidia (Geforce 372,70).

Voor een volledige lijst van PC-systeemvereisten, raadpleeg onze speciale FAQ.