Basis Probleemoplossende stappen voor de PC

VRAAG:

Ik ervaar technische problemen met mijn spel als ik probeer om het spel te starten of terwijl ik aan het spelen ben. Wat kan ik doen om dit op te lossen?

ANTWOORD:

Als je problemen ondervindt bij het spelen van een game op je pc, probeer dan de onderstaande stappen in de aangegeven volgorde:
• Controleer of jouw installatie voldoet aan de systeemvereisten van de game.
Om de vereisten voor jouw game te vinden:
• Selecteer de optie Hoe kunnen we helpen? zoekbalk op onze voorpagina.
• Zoek jouw game in de vervolgkeuzelijst Alle games.
• Voer de systeemvereisten in het zoekveld in.
• Open het relevante ondersteuningsartikel en vergelijk de vermelde vereisten met de specificaties van jouw systeem.

Als jouw systeem niet aan de vereisten voldoet, is dit waarschijnlijk de oorzaak van eventuele prestatieproblemen, zwarte schermen of crashes bij het opstarten die je mogelijk ondervindt.

• Start het spel met beheerdersrechten.

• Update jouw videokaartstuurprogramma's.

Als jouw probleem te maken heeft met grafische prestaties, probeer dan een schone installatie van jouw grafische stuurprogramma's:

• Controleer jouw gamebestanden.
Het is mogelijk dat de installatie van uw game defect is. Verifieer je gamebestanden om dit op te lossen:

Voor problemen die worden veroorzaakt door jouw hardware of door specifieke software, raden we je ten zeerste aan rechtstreeks contact op te nemen met de relevante fabrikant.

Als de problemen zich blijven voordoen na het voltooien van de bovenstaande stappen, neem dan contact met ons op en voeg DxDiag- en MSInfo-rapporten toe aan jouw ondersteuningsaanvraag.