In-App Aankopen

VRAAG:

Hoe toegang krijgen tot de winkel?
Wat gebeurt er als ik niet genoeg Cans of Plungers voor sommige items heb?
Wat zijn speciale aanbiedingen?
Hoe kan ik mijn aankopen herstellen?

ANTWOORD:

Let op: Het is belangrijk dat je je account login informatie beschermt om je account te beschermen tegen ongewenste aankopen. Als je je zorgen maakt over Mobiele In-App aankopen, weet dan dat je een wachtwoord kan instellen om de toegang tot je apparaat te controleren of aankopen volledig kan uitschakelen via het Instellingenmenu van je apparaat.

Hoe toegang krijgen tot de winkel?
Je krijgt toegang tot de winkel door te tikken op het winkelpictogram op wereldkaart.

Wat gebeurt er als ik niet genoeg Cans of Plungers voor sommige items heb?
Een mini-winkel zal verschijnen waarmee u de benodigde Cans of Plungers kan kopen.

Wat zijn speciale aanbiedingen?
Speciale aanbiedingen zijn in de tijd beperkte pakketten die je toelaten om bepaalde items te kopen aan een verminderde prijs. Je kan speciale aanbieding slechts eenmalig aanschaffen.

Hoe kan ik mijn aankopen herstellen?
Je moet inloggen metje persoonlijke Facebook-account, dat zal je game data synchroniseren met onze server. Alle spel informatie, met inbegrip van uw gekochte items worden opgeslagen op onze cloud server.
In het geval dat het nodig is om eerder aangeschafte items te herstellen, moet je gewoon inloggen met dezelfde Facebook-account dat de aankopen heeft gedaan, waarna de gegevens automatisch worden gedownload van onze server.