Compatibele apparaten en App Informatie

VRAAG:

Compatibele apparaten en App Informatie

ANTWOORD:

Nu verkrijgbaar in de App Store en de Google Play Store

Verkrijgbaar in: (.. Simpl & Trad), Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Portugees, Russisch, Koreaans, Japans, Chinees

Minimum OS vereist voor Apple-apparaten is iOS 8.
Minimum OS vereist voor Android-apparaten is 4,1.

Het spel is geoptimaliseerd voor Android-apparaten met ten minste 2G RAMgeheugen. We kunnen een goede spelervaring op lagere apparaten, niet garanderen.

Als u een probleem hebt met deze app, neem dan contact met ons Support team op via de Ubisoft's support website.