Controleren of inhoud is geïnstalleerd (pc)

VRAAG:

Hoe kan ik controleren of inhoud voor mijn spel is gedownload en geïnstalleerd op mijn PC?

ANTWOORD:

Uplay
Selecteer het spel in jouw bibliotheek en scroll naar beneden - jouw inhoud wordt getoond in het DLC in bezit gedeelte van het overzicht.

DLC displayed in Uplay PC

Gedeeltes van inhoud met een Installeer knop ernaast zijn nog niet gedownload. Klik erop om het installatie process te starten!

Steam
Selecteer het spel in jouw bibliotheek en scroll naar beneden - jouw inhoud wordt getoond in rechterzijde van het overzicht.
DLC displayed in Steam

Klik op Beheer mijn X DLC om een extra venster te openen waar je kan zien welke inhoud al geïnstalleerd is en kan in en uitschakelen als benodigd.

Epic Games Launcher
Vind het spel in jouw bibliotheek - jouw inhoud zal worden getoond als een nummer in de rechterbovenhoek van de tegel.

Het spel installeren zal automatisch alle beschikbare inhoud voor het spel downloaden en installeren.

Aarzel niet om het ons te laten weten als je nog enige andere vragen hebt!