Ubisoft Club-beloningen ontgrendelen via de Website

VRAAG:

Hoe Ubisoft Beloningen ontgrendelen op de Ubisoft Club website?

ANTWOORD:

Als u een beloning niet kan ontgrendelen via het systeem waarop u speelt, kunt u deze beloning gemakkelijk verkrijgen via de Ubisoft Club website.

- Speelt u op een console? Zorg er dan eerst voor dat uw Ubisoft-account en uw console account aan elkaar gekoppeld zijn.
- Ga naar de Ubisoft Club website en meld u aan met uw Ubisoft accountgegevens als u hierom wordt gevraagd.
- Eenmaal ingelogd, klik op Spellen in het bovenste menu en klik vervolgens op het icoon van het spel waarin u geïnteresseerd bent.

User-added image

- Zorg ervoor dat het juiste platform geselecteerd is in de keuzelijst naast de titel van het spel.

User-added image

- Klik op de knop Beloningen in het menu onder de titel van het spel

User-added image

- Blader naar beneden om de beschikbare beloningen te bekijken en klik op de knop Deze beloning krijgen om deze te ontgrendelen.

User-added image

- Eenmaal ontgrendeld, krijgt u een bevestiging te zien dat de beloning ontgrendeld is samen met instructies hoe u toegang kunt krijgen tot de beloning.

Mocht u hierover vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren.