Systeemvereisten voor Tetris Ultimate

VRAAG:

Wat zijn de systeemvereisten voor Tetris Ultimate?

ANTWOORD:

Hier zijn de systeemvereisten voor Tetris Ultimate:

MINIMUM:
Besturingssysteem: Windows 7 SP1, Windows 8 / 8.1, Windows 10 (32 / 64bit versies)
Processor: Intel Core 2 Duo E7300 @ 2,5 GHz of AMD Athlon II X2 240 @ 2,8 GHz
Geheugen: 2 GB RAM
Grafische kaart: nVidia GeForce GTS450 of AMD Radeon HD5670
Geluidskaart: DirectX Compatible Geluidskaart met de nieuwste stuurprogramma's

AANBEVOLEN:
Besturingssysteem: Windows 7 SP1, Windows 8 / 8.1, Windows 10 (32 / 64bit versies)
Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2,4 GHz of AMD Athlon II X4 620 @ 2,6 GHz
Geheugen: 4 GB RAM
Grafische kaart: nVidia GeForce GTX 460 of AMD Radeon HD5850 of beter
Geluidskaart: DirectX Compatible Geluidskaart met de nieuwste stuurprogramma's