Systeemvereisten voor Star Trek Bridge Crew

VRAAG:

Wat zijn de systeemvereisten voor Star Trek Bridge Crew?

ANTWOORD:

Minimum Vereisten:

Ondersteunde Besturingsystemen: Windows 7 SP1, Windows 8.1 of later, Windows 10 (enkel 64-bit versies)
Processor: Intel Core i5-4590 @ 3.3 GHz
Geheugen: 8GB RAM
Video Kaart: NVIDIA GTX 970 of AMD R9 290
Video Output: Compatibele HDMI 1.3 video output
USB Ports: 3x USB 3.0
Harde Schijf Ruimte: 8 GB
Geluid: DirectX Compatible Sound Card met de nieuwste drivers
Multiplayer:  256 kbps Of snellere breedbandverbinding

Ondersteunde videokaarten op het moment van uitkomst:
- NVIDIA GeForce GTX 970, GTX 1060 of hoger
- AMD Radeon R9 290 of hoger

Let op: Laptopmodellen van deze desktopkaarten kunnen werken zolang hun prestaties overeenkomen met de minimale configuratie.

Ondersteunde Randapparatuur voor Oculus:
- Oculus CV1
- Xbox One Controller of PC compatibele gamepad
- Oculus Touch

Uplay + Oculus PC: Uw activeringscode moet worden ingevuld via de Oculus desktop applicatie, het spel kan dan via Oculus worden gedownload. Eenmaal gedownload, start het spel in Oculus en de Uplay desktop applicatie moet automatisch starten. Voor meer informatie zie onze FAQ.

Ondersteunde Randapparatuur voor HTC Vive:
-Vive headset
-Vive wand controller

Uplay + HTC Vive: Star Trek: Bridge Crew voor HTC Vive op pc wordt gedownload via Steam. Na het downloaden start je de game op Steam en moet je worden gevraagd om je aan te melden bij je Ubisoft-account. Eenmaal ingelogd, worden je Steam- en Ubisoft-accounts aan elkaar gekoppeld en moet je game zowel in Steam als in Uplay worden geactiveerd.