Kan niet inloggen op uw Ubisoft account

VRAAG:

Ik kan niet inloggen op mijn Ubisoft account. Wat kan ik doen?

ANTWOORD:

Problemen bij het aanmelden bij Ubisoft-websites

Wanneer u problemen ondervindt die zich aanmelden bij Ubisoft-websites, controleer dan dit speciale artikel voor het oplossen van browser problemen.

Problemen bij het inloggen op Uplay PC

Wanneer u alleen niet op Uplay PC kunt inloggen, volgt u de onderstaande stappen:

1. Installeer de nieuwste versie van Uplay PC
2. Start Uplay PC met administrator rechten
3. Controleer of de offline modus niet is ingeschakeld
4. Zorg ervoor dat u geen connectiviteitsproblemen ondervindt

Problemen met het inloggen op Uplay PC en Ubisoft websites

Wanneer u problemen ondervindt bij het inloggen op Ubisoft-websites en op Uplay PC, controleer dan het volgende:
1. Verkeerde of vergeten gegevens
Voor meer informatie over accoutn gegevens problemen, bekijk dit artikel.

2. Connectiviteitsproblemen
Een ander probleem kan zijn dat uw netwerk voorkomt dat u verbinding maakt met onze websites en op Uplay PC. Log met uw gegevens in op een ander netwerk (bijvoorbeeld een ander Wi-Fi-netwerk of via mobiele data).

Mocht uw probleem zich voordoen nadat u al deze stappen hebt uitgevoerd, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.