South Park: The Fractured But Whole start niet

VRAAG:

Ik krijg een probleem wanneer ik probeer om het spel te draaien. Wat kan ik doen?

ANTWOORD:

Afhankelijk van hoe het probleem zich manifesteert (crash naar bureaublad, zwart scherm, ...), kan de oorzaak en dus de oplossing variëren, maar de volgende probleemoplossende stappen heeft betrekking tot de meest voorkomende technische problemen.

Als u op PC speelt:
- De eerste stap is om te controleren of uw computer voldoet aan de systeem vereisten van South Park: The Fractured But Whole. Indien dit niet het geval is, kan het onmogelijk zijn om het spel te starten op dit systeem.
- Als uw computer voldoet aan de systeemvereisten, maar u nog steeds problemen ondervindt, probeer dan de stappen in ons basis PC problemen artikel.

Ervaart u het probleem op een van de consoles? Dan kunnen de volgende artikelen mogelijk helpen om het probleem oplossen.

Als je nog steeds merkt dat je niet in staat bent om het spel te draaien, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons support team. Merk op dat voor de technische zaken zoals deze, best een Dxdiag en Msinfo toevoegt aan uw zaak. Dit zal onze agenten helpen om u te voorzien van een oplossing.