Ondersteunde randapparatuur voor South Park: The Fractured But Whole

VRAAG:

Welke controllers worden ondersteund op de PC in South Park: The Fractured But Whole?

ANTWOORD:

Hier is een lijst met ondersteunde controllers die u kunt gebruiken op uw pc.

Officieel ondersteund op de PC

Muis + toetsenbord
Microsoft Xbox 360
Microsoft Xbox One

Andere Dual Stick Controllers kunnen werken, maar ze worden niet officieel ondersteund. Zij kunnen software van derden nodig hebben om te werken. Neem contact op met de fabrikant van de controller voor hulp. Voorbeelden hiervan zijn:

Third Party Xbox-compatibele controller
Steam Controller (Als je wilt gebruik maken van een Steam-controller met een Uplay versie van South Park: The Fractured But Whole, zorg dan dat je het spel als een niet Steam spel toevoegt op Steam)
Sony PS3-controller
Sony PS4-controller

Voor een volledige lijst van PC-systeemvereisten, raadpleeg onze speciale FAQ.

Officieel ondersteund op Xbox One
-  Microsoft XBOX 360 Controller
-  Microsoft XBOX ONE Controller

Officieel ondersteund op PS4
- Sony PS4 Controller
- Sony PS3 Controller

Officieel ondersteund op Nintendo Switch:
- Joy-Con
- Switch Pro Controller