Minimale Systeemeisen voor Monopoly Plus (PC)

VRAAG:

Wat zijn de minimale eisen voor Monopoly Plus voor pc?

ANTWOORD:

Minimale Systeemeisen:

OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versies alleen)
PROCESSOR: Intel Core i3-550 @ 3.0 GHz of AMD  Phenom II X4 945 @ 3.0 GHz of gelijkwaardig
VIDEO KAART: NVIDIA GeForce GTX460v2 of AMD HD7750 (1024 MB VRAM met Shader Model 5.0 of beter) of hoger – Zie ondersteunde lijst*
SYSTEEM RAM: 4GB
RESOLUTIE: 720p
VIDEO PRESET: Default

Aanbevolen Systeemeisen:

OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versies alleen)
PROCESSOR: Intel Core i5- 2400 @ 3.1 GHz of AMD FX-4320 @ 4.0 GHz
VIDEO KAART: NVIDIA GeForce GTX680  of AMD R7 260X (2GB VRAM met Shader Model 5.0 of beter) – Zie ondersteunde lijst*
SYSTEEM RAM: 8GB
RESOLUTIE: 1080p
VIDEO PRESET: Default

Ondersteunde NVIDIA kaarten op het moment van uitbrengen:
- GeForce GTX400 serie: (minimaal) GeForce GTX460V2 of beter | (aanbevolen) NVT
- GeForce GTX500 serie: (minimaal) GeForce GTX550Ti of beter | (aanbevolen) NVT
- GeForce GTX600 serie: (minimaal) GeForce GTX650Ti of beter | (aanbevolen) GeForce 680 of beter
- GeForce GTX700 serie: (minimaal) GeForce GTX730 of beter | (aanbevolen) GeForce GTX750Ti of beter
- GeForce GTX900 serie: (minimaal) GeForce GTX950 of beter | (aanbevolen) GeForce GTX960 of beter
- GeForce GTX10-Serie: (minimaal) elke GeForce GTX10 kaart | (aanbevolen) GeForce GTX1050 of beter

Ondersteunde AMD kaarten op het moment van uitbrengen:
- Radeon HD7000 serie: (minimaal) Radeon HD7750 of beter | (aanbevolen) Radeon HD7870 of beter
- Radeon 200 serie: (minimaal) Radeon R7 250 of beter | (aanbevolen) Radeon R7 260X of beter
- Radeon 300/Fury X serie: (minimaal) Radeon R7 360 of beter | (aanbevolen) Radeon R7 370 of beter
- Radeon 400 serie: (minimaal) elke Radeon 400 serie | (aanbevolen) elke Radeon 400 serie

Gamepad Ondersteuning
- Microsoft Xbox 360
- Microsoft Xbox One (Original / Elite)
- Steamcontroller
- Logitech F310