De FAQ die u probeert te bezoeken is nog niet vertaald voor deze taal. U wordt de Engelse versie aangeboden tot de vertaling van deze FAQ beschikbaar is gesteld

Supported peripherals for Ode

VRAAG:

What controllers are supported in Ode?

ANTWOORD:

Here is a list of supported controllers that you can use on your PC.

Officially supported on PC

Mouse + keyboard
Xbox 360 Controller
Xbox One Controller
Logitech F310 Wired Gamepad
Logitech F710 Wireless Gamepad

Other Dual Stick Controllers may work, however they are not officially supported. They may require third party software to work. Please contact the controller manufacturer for assistance.

For a full list of PC system requirements, check our dedicated article.