Foutmelding "Easy Anti-Cheat is niet geïnstalleerd"

VRAAG:

Wat moet ik doen als ik de foutmelding "Easy Anti-Cheat is niet geïnstalleerd" krijg tijdens het opstarten van de game?

ANTWOORD:

Deze fout betekent dat Easy Anti-Cheat van jouw systeem is verwijderd.

Als je de Public Test Server (PTS) voor een game hebt verwijderd en vervolgens de hoofdgame hebt gestart, wordt dit foutbericht mogelijk weergegeven.

Je zou nu je spel moeten kunnen starten.

Als je dit foutbericht blijft ontvangen, voltooit u onze algemene probleemoplossing.

Neem gerust contact op als je nog andere vragen hebt.