Speel Rayman Origins in de Rayman Legends + Origins bundel (PC) Rayman Origins in the Rayman Legends + Origins bundle (PC)

VRAAG:

Hoe kan ik mijn Rayman Origins spel uit de Rayman Legends + Origins bundel activeren? Heb ik een activatiesleutel nodig?

ANTWOORD:

U hebt géén activatiesleutel nodig om het spel te activeren of te installeren. Installeer het spel gewoon via de CD / DVD-ROM en start het spel vanuit de installatiemap.

Heeft u nog vragen, neem dan vooral contact op met onze klantenservice.