Uplay PC logbestanden terugvinden

VRAAG:

Waar kan ik mijn Uplay logbestanden vinden?

ANTWOORD:

In sommige gevallen vragen wij je om ons jouw Uplay logbestanden toe te sturen.

De bestanden helpen ons om een volledig beeld van de situatie te schetsen en de oorzaak van jouw probleem te onderzoeken.

Standaard kun je deze in de volgende map terugvinden:
C:\Program Files(x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\Logs

Nadat je de bestanden hebt gevonden, voeg je ze toe aan jouw supportticket met behulp van de knop + Bestanden toevoegen aan het ticket en verzend je de update.

Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!