2-stapsverificatie overdragen naar een nieuw mobiel apparaat

VRAAG:

Hoe kan ik mijn authenticatie in twee stappen overzetten naar een nieuwe smartphone of tablet?

ANTWOORD:

Wanneer je authenticatie in twee stappen inschakelt op jouw smartphone of tablet, blijven de gegenereerde codes aan dat apparaat gekoppeld.

Om een ander apparaat als authenticatiemethode te gebruiken, moet je jouw codes overdragen .

Je kunt op elk moment wijzigingen aanbrengen in de verificatiemethode of de authenticatie in twee stappen uitschakelen. Let op dat je ook de mogelijkheid hebt om vertrouwde apparaten te beheren.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.