Co-op spelen in Far Cry 5

VRAAG:

Hoe werkt co-op in Far Cry 5?

ANTWOORD:

Far Cry 5 biedt je de kans om samen met een vriend te spelen in coöpmodus.

Zodra je het Dutch eiland hebt verlaten, heb je toegang tot multiplayer-functies.

Een internetverbinding is vereist.

Consolespelers hebben een actief PlayStation Plus- of Xbox Live Gold- lidmaatschap nodig om toegang te krijgen tot coöp-functies.

Om te beginnen met spelen in coöp:

• Open het gamemenu met de TAB toets op de pc, het touchpad op PlayStation 4 of de knop Back op Xbox One.
• Selecteer Online en vervolgens Vrienden uitnodigen .
• Selecteer de vriend die je wilt uitnodigen in jouw vriendenlijst.
• Zodra ze je uitnodiging hebben geaccepteerd, kun je spelen!

Zorg ervoor dat je niet te ver van elkaar af reist! Zodra een bepaalde afstand tussen spelers is bereikt, wordt de gast automatisch naar de host geteleporteerd.

Vriendelijk vuur is standaard uitgeschakeld, maar kan worden geactiveerd vanuit het gedeelte Gameplay van het menu Instellingen .

Houd er rekening mee dat elke voortgang met betrekking tot de in-game wereld niet wordt gedeeld.

Mocht je verbindingsproblemen tegenkomen tijdens het spelen van coöp, dan hebben we stappen voor probleemoplossing beschikbaar voor pc , PlayStation 4 en Xbox One .

Neem contact op als je vragen hebt!