Foutmelding: "Er is een probleem met het verifiëren van het eigendom van dit product"

VRAAG:

Wat moet ik doen als ik de foutmelding 'Er is een probleem met het verifiëren van het eigendom van dit product' heb ontvangen?

ANTWOORD:

User-added image

Deze fout geeft aan dat je waarschijnlijk bent ingelogd op het verkeerde account op Uplay PC terwijl je het spel via Steam start. Voer de onderstaande stappen uit om deze fout te verhelpen:

- Wanneer u nog bent aangemeld in Uplay, logt u uit door op uw account gebruikersnaam in de rechterbovenhoek van Uplay PC te klikken en Uitloggen te selecteren.

User-added image

- Voer in het venster Aanmelden de inloggegevens in van het account waarop uw spel is geactiveerd

User-added image

- Start je game opnieuw met Steam

Je zou nu in staat moeten zijn om het spel uit te voeren.

Wanneer u niet zeker weet welke de juiste Ubisoft Account-inloggegevens zijn, neemt u dan contact met ons op!

Houd er rekening mee dat voor accountproblemen zoals deze het ons supportteam mogelijk maakt om uw geval beter af te handelen door uw gebruikersprofiel of eigendomsbestanden aan het ticket toe te voegen. Om deze bestanden op te halen, gaat u naar C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\cache\ownership.

Om het proces mee te helpen, moet je ook je Steam-aankoopbewijs leveren voor het spel waarmee je problemen ondervindt, samen met een screenshot van de activeringssleutel indien beschikbaar.